3 locații potrivite pentru fotografii de toamnă perfecte în Oradea

de |

Ce reprezintă pentru tine toamna? Zile scurte și răcoroase, ploi interminabile și cer închis sau soare cald și blând, care se furișează printre frunze colorate? Dacă aștepți cu nerăbdare acel moment al anului în care mii de frunze ruginii îmbracă pământul, bucură-te de o ședință foto alături de prieteni și cei dragi. Nu e nevoie de aparatură profesională, chiar și un simplu selfie va deveni special într-un decor atât de colorat. Noi îți recomandăm câteva locuri din Oradea, în care toamna este la ea acasă…

1. Parcul Cetății Oradea
Frumos primăvara, vara, dar parcă surprinzător toamna. Parcul din șanțul cetății medievale uimește prin bogăția speciilor de arbori care, în fiecare toamnă, țes un covor de frunze multicolore și în cele mai diversificate forme, intrând în contrast cu iedera verde care se cațără pe zidurile cetății. Arbuștii ornamentali completează peisajul de poveste cu nuanțe tari de galben și roșu, care vor impresiona până și camera telefonului tău.

2. Parcul Libertății
Colțul de poveste al orașului nostru te va cuceri iremediabil și îmbrăcat în straie de toamnă. Curcubeul de pe asfalt, arborii ruginii din care plouă cu frunze peste alee și pe oglinda Crișului Repede… Totul în acordurile diafane ale pianinei din chioșc. De asemenea, spectacolul toamnei poate fi privit și de pe partea opusă, de pe promenada Crișului, pentru un cadru de poveste. Cum să nu ai inspirație pentru fotografii deosebite?

3. Curtea Muzeului Țării Crișurilor
Clădirea care găzduiește Muzeul uimește prin dimensiunile ei, iar arborii plantați aici la final de secol XIX țin pasul cu grandoarea construcției. Umbra deasă a verii se desprinde în ploi abundente de frunze arămii, acoperind totul în jur ca o pătură groasă. Regăsește-ți spiritul de copil aruncânu-te în marea de frunze foșnitoare, bucură-te de parfumul toamnei și lasă obicetivul camerei să surprindă cele mai sincere trăiri!