2 mâini dibace: Fii tu însuți, fii unic!

de |

Pornind de la deviza „Fii tu însuți, fii unic”, urmează să vă prezentăm o mică afacere menită să promoveze unicitatea, diversitatea și creația. Despre ce este vorba? Despre 2 mâini dibace!

2 mâini dibace este ideea materializată a unei persoane optimiste și mereu cu ideile la purtător, Romanța Timoș. Artista a pornit la drum cu dorința de a oferi ceea ce știe ea mai bine, înființând astfel un loc unic în Oradea, un spațiu în care peste 40 de artiști își expun munca. Studenți, profesori, pensionari… toți s-au adunat sub „umbrela” creată în anul 2014 de Romanța. Aceștia au venit din oraș, din Beiuș, Marghita, Timișoara și chiar din Ungaria pentru ca cele mai frumoase obiecte să poată fi achiziționate și de către orădeni.

Astfel, pășind în interiorul magazinului 2 mâini dibace, de pe strada Vasile Alecsandri, numărul 21, vei intra într-un mic colțișor de rai decorat cu mii de obiecte unice care își caută un nou „stăpân”.

Genți, gentuțe, cercei, accesorii numeroase, jucării, perne, obiecte personalizate, invitații pentru botez, cufăr pentru nuntă, mici reparații și multe altele de acest gen vei găsi negreșit în micul magazin. Dintre toate obiectele prezente, 80% sunt produse handmade, iar restul de 20% sunt artizanat. Ba mai mult, dacă vrei poți face și comandă!

Și asta nu e tot. Copiii care doresc să învețe să realizeze asemenea creații și să își dezvolte imaginația în mod armonios, sunt așteptați la atelierele săptămânale de: pictură, desen, colaje și multe altele.

Bineînțeles, părinții, bunicii și toți adulții nu sunt scutiți de astfel de ateliere deoarece începând cu data de 3 septembrie micul spațiu dedicat atelierului se va extinde, iar aici se vor susține atât sesiuni de creație, cât și diverse terapii precum este terapia prin râs. Pentru mai multe informații, vă invităm să apăsați AICI sau să sunați la numărul de telefon 0774 624 302 (Romanța Timoș).

Ce putem garanta noi este faptul că veți fi întâmpinați cu multă căldură, veți fi plăcut surprinși de diversitatea și unicitatea lucrurilor, ba chiar uneori veți primi și un mic cadou pregătit cu atenție.

P.S. Vă mai aducem la cunoștință încă un amănunt: creatorii de artă pot și ei să își expună produsele în magazinul 2 mâni dibace. Tot ce trebuie să facă este să sune la numărul de telefon 0774 624 302, iar apoi vor primi detaliile necesare pentru a intra în echipa „colorată” de artiști.

 

Contact – 2 mâini dibace

Adresă: Str. Vasile alecsandri, nr. 21
Telefon: +40-774.624.302
Email: [email protected]
Website: AICI
Facebook: AICI