1000 de joburi, 30 de companii

de |

30 de companii recrutează sâmbătă la Târgul de Cariere Oradea. Sunt disponibile peste 1.000 de joburi.

Dacă îți cauți un loc de muncă, un internship sau un stagiu nu poți rata mâine, sâmbătă 12 noiembrie, Târgul de Cariere. Evenimentul va reuni peste o mie de locuri de muncă disponibile în 30 de companii și organizații. În plus, cei interesați de inginerie vor afla care e drumul spre succes al unui inginer, în cadrul unui: workshop organizat de compania Faist Mekatronic. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Înscrieri la workshop se mai pot face online accesând link-ul: CLICK AICI.

Cele 30 de companii și organizații participante la TdC vin din diverse domenii de activitate. Astfel, Corporative Consulting recrutează în domenii precum vânzări, economie, tehnic, producție și ospitalitate, Emerson are disponibile 30 de posturi în inginerie și IT, Faist Mekatronic caută atât programatori, cât și ingineri, sudori, consilieri, administratori și manageri de proiect, iar Lidl caută personal atât în domeniul HR, cât și manageri de proiect, manageri de magazin, șef vânzări și tehnicieni.

„În octombrie și noiembrie vom continua seria participărilor la Târgul de Cariere din țară, serie începută în primăvara acestui an. Am fost foarte încântați de rezultatele obținute, iar cum expansiunea noastră continu[, avem o ofertă amplă și diversificată de joburi disponibile în cadrul Lidl, cu atât mai mult cu cât inaugurăm centrul logistic de la Lugoj în această toamnă. Ca atare, căutăm noi colegi compatibili cu profilul nostru, adică ambițioși, dinamici, adaptabili, interesați de activități cât mai variate și motivați de învățarea continuă și de oportunități de dezvoltare în carieră, atât în cadrul magazinelor noastre, cât și al echipelor din depozite și sediul central”, spun reprezentanții Lidl.

Recrutări importante fac la Târgul de Cariere și companiile Celestica, Cerved Credit Collection Spa, Continental, Eberspächer Exhaust Technology Romania, Inteva Products, Plexus, Sykes. De asemenea, participă la TdC Oradea angajatori și organizații precum Adecco, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, AIESEC, Connect Group, DoubleTree by Hilton Oradea, H.Essers, Integra Document Management, JYSK, KFC, KUKA Systems, LEROY MERLIN, Penny Market, RCS & RDS, Star Transmission & Star Assembly, T-Systems, Universitatea din Oradea, Valiant TMS, Vernicolor, Xerox.

Bea-ți cafeaua la TdC și câștigă o bicicletă Pegas

Candidații care participă la Târgul de Cariere și dau like paginii de Facebook Târgul de Cariere, primesc din partea organizatorilor un ceai sau o cafea.

În plus, participanții se pot înscrie în tombola TdC la care pot câștiga o bicicletă Pegas. Pentru a intra în concurs participanții trebuie să vină la Târgul de Cariere, să-și facă o poză cu bicicleta Pegas de la târg și să posteze fotografia pe profilul lor de Facebook folosing hashtagul #TdC&bike. Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți, la finalul sezonului de toamnă TdC.

Târgul de Cariere are loc sâmbătă, 12 noiembrie, la Lotus Center Oradea, între orele 10:00 și 19:00. Intrarea este liberă. Detalii găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/oradea/ și pe pagina de Facebook Târgul de Cariere.

1000 de joburi, 30 de companii