10.000 de prieteni

de |

UPDATE: Azi, 19.10.2016, la ora 14:30, am atins pragul de 10.000 aprecieri. Vă mulțumim mult! Prin urmare, câștigătorul Top City Card este Sebastian Bistran (19.10.2016 / 12:09:07) – care a avut răspunsul cel mai apropiat de adevăr. Felicitări!

Ghid Local Oradea are aproape 10.000 de prieteni pe Facebook! Vrem să ne bucurăm de acest moment alături de tine, de aceea te invităm la un concurs. Suntem foarte entuziasmați că în doar trei luni de la lansarea proiectului în Oradea, am câștigat încrederea atâtor oameni frumoși.

Ghicește momentul în care cel de-al 10.000-lea prieten va intra în comunitatea noastră online, iar noi te premiem cu un Top City Card. Comentează la fotografia concursului de pe Facebook cu data, ora, minutul, chiar și secunda sau sutimea de secundă dacă dorești. Câștigi dacă răspunsul tău se află cel mai aproape de realitate.

Perioada desfășurării concursului „10.000 de prieteni”: 11.10.2016 – momentul în care pagina Ghid Local Oradea va ajunge la 9.800 de urmăritori.

Câștigătorul va fi ales după momentul în care pragul de 10.000 de prieteni va fi depășit, iar acesta va fi cel care va avea răspunsul cel mai apropiat de realitate.

Premiul oferit câștigătorului este un Top City Card cu care acesta se poate bucura de discount-uri și gratuități la peste 400 de parteneri din întreaga țară.

Dacă vor exista două sau mai multe răspunsuri corecte, premiul va fi câștigat de cel care a comentat prima dată. Se va lua în considerare doar un singur răspuns din partea unei persoane, și chiar dacă aceasta va lăsa mai multe răspunsuri, primul comentariu va fi cel care se va lua în considerare.

Alte detalii:
Organizatorul are dreptul să decidă în orice moment încetarea concursului, înștiințarea cu privire la acest aspect făcându-se pe pagina de facebook www.facebook.com/GhidLocalOradea. Odată luată această măsură, se anulează toate regulile de mai sus.

10000