Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
FitFood Delivery

FitFood Delivery – sănătatea și gustul la un click distanță

FitFood Delivery este un concept nou pentru Oradea în ceea ce privește arta gătitului, rolul lor fiind acela de a promova un stil de viață sănătos și plin de energie.
Intrat pe piața orădeană în urmă cu patru luni, Fit Food Delivery a fost inspirat din viața personală a lui Cristian Naca. Adoptând sistemul Londonez de catering cu livrare la domiciliu a unui meniu complet pe toată ziua, personalizat în funcție de nevoile fiecăruia, Cristian dorește să îi ajute pe orădeni să aibă o alimentație adaptată unui stil de viață sănătos.

Fit Food Delivery le propune clienților trei programe alimentare prin care aceștia pot să-și atingă obiectivul dorit: să slăbească sănătos, să își mențină greutatea sau să își crească masa musculară. Aceste planuri alimentare cuprind preparate sănătoase, gustoase și bogate în nutrienți. Vegetarienii și cei care au intoleranță la gluten sau lactoză, pot de asemenea, să se bucure de preparatele FitFood Delivery. Meniurile și dietele sunt concepute de un specialist în nutriție, iar gustul preparatelor este dat de ingredientele proaspete și naturale, de profesionalismul și pasiunea bucătarilor. Toate cele trei programe alimentare cuprind trei mese principale și două gustări, specialiștii calculând pentru fiecare dintre programe numărul optim de calorii.

Oferta celor de la FitFood Delivery mai cuprinde meniul zilei, câte 2 tipuri de meniu în fiecare zi, dar și o gamă variată de sucuri naturale, gustări, supe creme, fel principal, salate și deserturi.
Pentru programele alimentare, clienților le este pus la dispoziție un abonament, astfel mâncarea le este livrată acasă sau la birou, între orele 08:00 și 10:00, în funcție de preferințele fiecăruia, iar meniul zilei se livrează între orele 10:00 și 16:00, acesta fiind produs în număr limitat de porții.

FitFood Delivery reprezintă o opțiune care poate satisface nevoile orădenilor în materie de gust și sănătate.

Contact:
Telefon: 0755165028
Site: fitfooddelivery.ro
Facebook: www.facebook.com/fitfooddelivery.ro

 

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie