Weekend activ pentru Basti Box Salonta

de |

C.S Basti Box Salonta a avut un sfârșit de săptămână activ!

Sâmbătă, 15.10.2016

Echipa de box a LPS Banatul Timișoara s-a prezentat la Salonta pentru un antrenament comun și șparing în vederea unei noi colaborări în dezvoltarea sportivilor. Lotul Timișorenilor a fost condus de către antrenorul Arnăutu Gabriel, iar acest antrenament comun a vizat și verificarea stadiului de pregătire pentru campionatul național de box la categoria de vârstă junior, care se va desfășura în Municipiul Târgu Jiu, în perioada 24 – 29 octombrie, unde Basti Box se va prezenta cu sportivul Adelin Bulboacă, în limitele categoriei 60 de kg.

basti_box_oradea-2

Duminică, 16.10.2016

A avut loc un alt turneu de Box masculin și feminin în localitatea Debrețin, Ungaria, unde șase sportivi salontani au obținut șase locuri I, astfel:

  • 65 kg: Szűcs István (Basti) – Csete János (DVSC Konyár) Masculin
  • 49 kg: Vass Norbert (Basti) – Lisztes Armand (DVSC) Masculin
  • 46 kg: Éles Tamás (Basti) – Ramos József (TSZ) Masculin
  • 42 kg: Szabó Fanni (Basti) – Dzsugán Panna (HSZ) Feminin
  • 52 kg: Papp Viktor (Basti) – Tauzin Zoltán (TSZ) Masculin
  • 60 kg: Bulboacă Adelin (Basti) –  Homen Péter (HBO) Masculin

Antrenorii care au însoțit lotul la acest turneu au fost: Teodor Silaghi, Ion Fugaru și instructorul sportiv Duma Ioan.

basti_box_oradea-1

După cum am menționat în rândurile de mai sus, Adelin Bulboacă se pregătește pentru campionatul național de junior care se va desfășura la Târgu Jiu, în perioada 24 – 29 octombrie, iar antrenorii Basti Box îi transmit tânărului pugilist, în vârstă de 15 ani, „că avem încredere în el, a muncit mult pentru acest campionat și suntem convinși că se va întoarce cu un rezultat bun, așa cum ne-a obișnuit deja cu locul 1 la fiecare competiție. Bravo Adelin, arată-le că poți!”

basti_box_oradea-3