de |

Iată că suntem în anul 2017! Un an nou binevenit și mult așteptat în special deoarece odată cu startul acestui nou ciclu, suntem pregătiți să ne reîncepem activitatea în forță, să scriem noi articole frumoase, să realizăm noi fotografii, să participăm la evenimente care mai de care și să continuăm/elaborăm proiecte pentru orădeni și pentru vizitatori!

În timpul acestui an nou, 2017, ne vom continua activitatea cu proiecte de genul:

  • Artistul Altfel – proiect dedicat artiștilor orădeni, celor care oferă artă, oferă prin intermediul teatrului, scrisului, dansului, picturii, sculpturii și diverselor manifestări artistice și culturale. Din dorința de a încuraja în continuare aceste demersuri, mergem mai departe cu proiectul Artistul Altfel întocmai pentru a face cunoștință cu orădenii dedicați din această lume frumoasă și, de multe ori, abstractă.
  • Sunt fotograf și am un nume – cu toții avem un nume, cu toții merităm să ni se recunoască munca terminată și bine realizată. De asemenea, și artiștilor fotografi, cei care suprind fracțiuni de secundă într-o fotografie detaliată care, de cele mai multe ori, poate primi o descriere care să dureze minute în șir fără însă a preciza toate cele văzute, trebuie să li se recunoscă meritele. Prin intermediul acestui proiect, unul dintre multele demersuri actuale dedicate fotografiei, dorim să susținem artiștii fotografi din Oradea.
  • La doi pași de Oradea – Oradea este un oraș frumos! Dar știm că pe lângă acesta, prin împrejurimi, la doi pași, există și alte locuri deosebite care merită vizitate, merită apreciate, bătute la pas sau doar admirate. Despre asta este vorba când facem referire la proiectul La doi pași de Oradea!
  • Cămara din Ardeal – încurajăm gătitul, încurajăm arta culinară indiferent dacă aceasta face referire la o zonă specifică, la bucătăria internațională sau la felurile de mâncare dedicate vegetarienilor, veganilor sau crud veganilor.
  • Îmbunătățirea secțiunii Cultural – Viața culturală a unei zone poate să spună multe despre localnicii din împrejurimi. Din fericire, în Oradea, cultura își recâștigă locul încet, dar sigur, aducând un aer proaspăt, artistic și cultural tot mai pronunțat.

Și vom mai desfășura multe alte proiecte care vor avea ca scop promovarea orașului, a județului și a oamenilor din această zonă.

Vă dorim un an nou fericit!