Top 5 poze din Oradea, din săptămâna aceasta

de |

Top 5 poze din Oradea, din săptămâna aceasta.

De ce ne-am hotărât să facem un articol cu top 5 poze din Oradea? Pentru că indiferent de cât de mult ne place arta cuvântului, știm că nimic nu este mai expresiv decât o fotografie bine făcută. Iar uneori cel mai bine este să privești situația prin proprii ochi, fără a te lăsa influențat de cuvinte. Fotografiile au un mod de a rezona cu noi – o modalitate de a ne permite să citim între linii. Și, la fel ca într-o povestire a copiilor, pot ajuta la spunerea unei povești.

Potrivit unui studiu care analizează marketingul vizual, creierul uman poate procesa imagini de până la 60.000 de ori mai rapid decât cuvintele. Ce poate fi pus într-o mie de cuvinte, poate fi descris într-o singură imagine. Pozele au capacitatea de a transmite un mesaj mult mai complex, față de vorbe. Iubim Oradea, și iubim să vă povestim despre ea. Dar câteodată, fotografiile care surprind viața orașului sunt complexe și nu mai au nevoie de descrieri. În plus, avem unii dintre cei mai talentați fotografi în orașul nostru și ar fi păcat nu ne mândrim cu ei.

În fiecare zi sunt postate poze din Oradea, sau uneori din județul Bihor, iar voi ne spuneți cât de mult vă plac prin numărul de like-uri. Cele mai apreciate fotografii vor apărea în top 5, la finalul fiecărei săptămâni.

Fără alte adăugări, top 5 poze din Oradea din săptămâna 16-22 iulie:

Locul 5. Fotograf: instagram.com/crina.popa/

Locul 4. Fotograf: instagram.com/madaa.a/

Locul 3. Fotograf: instagram.com/crina.popa/

Locul 2. Fotograf: instagram.com/rose_on_aish/

Locul 1. Fotograf: instagram.com/alexandrupardi/

Într-adevăr! Fotografiile acestei săptămâni au fost superbe, iar cele care au ajuns în topul nostru, cu siguranță și-au meritat locul. Suntem curioși să vedem ce ne aduce topul săptămânii viitoare, și care vor fi preferințele voastre. Până atunci, vă invităm să ne spuneți prin like-ul vostru, care dintre poveștile spuse în pozele din săptămâna care va începe ar trebui să ajungă în acest top.