Top 5 fotografii din săptămâna 11-17 decembrie #oradeavazutaltfel

de |

Top 5 fotografii din săptămâna 11-17 decembrie #oradeavazutaltfel

Ce poate fi spus într-o mie de cuvinte, poate fi descris într-o singură imagine. Pozele au capacitatea de a transmite un mesaj mult mai complex, față de vorbe. Iubim Oradea, și iubim să vă povestim despre ea. Dar câteodată, fotografiile care surprind viața orașului sunt complexe și nu mai au nevoie de descrieri. În plus, avem unii dintre cei mai talentați fotografi în orașul nostru și ar fi păcat nu ne mândrim cu ei. Pentru că indiferent de cât de mult ne place arta cuvântului, știm că nimic nu este mai expresiv decât o fotografie bine făcută, hai să vedem cum arată Oradea în Top 5 fotografii din săptămâna 11-17 decembrie #oradeavazutaltfel.

Care sunt fotografiile de pe pagina de Facebook Ghid Local Oradea, pe care voi le-ați apreciat cel mai mult din săptămâna care tocmai s-a încheiat?

Locul 5. Fotograf ? instagram.com/bitchies_love_cake/

Locul 4. Fotograf  Cristina Suzana Photography

Locul 3. Fotograf ?instagram.com/i0anafelecan/

Locul 2. Fotograf  instagram.com/anca.mi_/

Locul 1. Fotograf ? instagram.com/laura.cinica/

Felicitări tuturor celor care au reuşit să surprindă pulsul oraşului nostru atât de frumos, şi au ajuns în Top 5 fotografii cu Oradea #oradeavazutaltfel din această săptămână. Vă aşteptăm cu drag să ne spuneți prin like-ul vostru, care dintre poveștile spuse în fotografiile din săptămâna care începe, ar trebui să ajungă în acest top.

În fiecare zi sunt postate poze din Oradea, sau uneori din județul Bihor, iar voi ne spuneți cât de mult vă plac prin numărul de like-uri. Cele mai apreciate fotografii vor apărea în top 5, la finalul fiecărei săptămâni.

Cei care doresc, pot să ne trimită fotografiile lor pe Facebook: Ghid Local Oradea.