Top 5 fotografii cu Oradea, din ultima săptămână din iulie

de |

Top 5 fotografii cu Oradea, din ultima săptămână din iulie.

Am făcut şi topul 5 fotografii cu Oradea din săptămâna care tocmai se încheie. Indiferent de cât de mult ne place arta cuvântului, știm că nimic nu este mai expresiv decât o fotografie bine făcută. Iar uneori cel mai bine este să privești situația prin proprii ochi, fără a te lăsa influențat de cuvinte. Fotografiile au un mod de a rezona cu noi – o modalitate de a ne permite să citim între linii. Și, la fel ca într-o povestire a copiilor, pot ajuta la spunerea unei povești.

Potrivit unui studiu care analizează marketingul vizual, creierul uman poate procesa imagini de până la 60.000 de ori mai rapid decât cuvintele. Ce poate fi pus într-o mie de cuvinte, poate fi descris într-o singură imagine. Pozele au capacitatea de a transmite un mesaj mult mai complex, față de vorbe. Iubim Oradea, și iubim să vă povestim despre ea. Dar câteodată, fotografiile care surprind viața orașului sunt complexe și nu mai au nevoie de descrieri. În plus, avem unii dintre cei mai talentați fotografi în orașul nostru și ar fi păcat nu ne mândrim cu ei.

În fiecare zi sunt postate poze din Oradea, sau uneori din județul Bihor, iar voi ne spuneți cât de mult vă plac prin numărul de like-uri. Cele mai apreciate fotografii vor apărea în top 5, la finalul fiecărei săptămâni.

Fără alte adăugări, top 5 fotografii din Oradea din săptămâna 24-30 iulie:

Locul 5. Fotograf: instagram.com/alexandrupardi/

Locul 4. Fotograf: instagram.com/norahsarah/

Locul 3. Fotograf: Larisa Birta Photography

Locul 2. Fotograf: instagram.com/xellos16/

Locul 1. Fotograf: instagram.com/enis_kitchen/

Felicitări tuturor celor care au reuşit să surprindă pulsul oraşului nostru atât de frumos! Vă aşteptăm cu drag să ne spuneți prin like-ul vostru, care dintre poveștile spuse în fotografiile din săptămâna care va începe ar trebui să ajungă în acest top.

Cei care doresc, pot să ne trimită fotografiile lor pe Facebook: Ghid Local Oradea.