Teatrul Regina Maria, la Festivalul de Teatru „Atelier”

de |

Teatrul Regina Maria invitat la Festivalul Internațional de Teatru „Atelier”.

Oradea se bucură de un program artistic înfloritor, și mai ales în domeniul teatrului. Teatrul Regina Maria, de o valoare culturală deosebită, a fost invitat la  Festivalul Internațional de Teatru „Atelier”, din Baia Mare.

Spectacolele care au participat la acest festival, din partea Teatrului Regina Maria, au fost: Leonce și Lena” și „Baraca”. Scenariul primului spectacol poatră semnătura lui Mihai Măniuțiu și Ada Milea, după Georg Büchner, iar regia artistică a fost realizată de Mihai Măniuțiu. „Baraca”, este o piesă de Aiat Fayez, în regia lui Tudor Lucanu.

Citește întregul comunicat de presă apăsând aici.

„Leonce și Lena” a fost piesa care a deschis festivalul, în data de 10 iunie. Aceasta a fost primită cu entuziasm de către public, care i-a răsplătit pe actori cu aplauze îndelungate. Cel de-al doilea spectacol, „Baraca”, s-a jucat în ziua de 12 iunie. Acesta a fost încadrat la secțiunea „Ziua Experimentului”.

Rezultatele și decernarea premiilor de la Festivalul Internațional de Teatru „Atelier”, vor fi aflate în 18 iunie, de la ora 21:00.

Noi le urăm mult succes, și îi felicităm pe dragii artiști orădeni!