Teatru, Comoedia error

de |

Teatru, Comoedia error

Comoedia error este al treilea studiu care face parte din cercetarea amplă asupra „Metamorfozelor” lui Ovidiu, de către grupul de performeri ai Experiment.Teatru.Clandestin. Prima reprezentație va avea loc pe data de 19 mai.

Sebastian Bărbălan este regizorul acestui studiu, care este de asemenea performer și pedagog, el fiind și conducătorul Laboratorului de Teatru din cadrul asociației E.T.C. Performerii pe care îi vom putea vedea în acestă piesă sunt: Camelia Lolea, Remus Ilisie, Daniela Neagu, Timeea Ferenczi și Răzvan Marchiș. Trupa E.T.C. propune o călătorie printr-un univers suprarealist, o atmosferă onirică în care zeii și muritorii se întâlnesc și își influențează reciproc destinele.

E.T.C propune o reprezentație itinerantă, unde spectatorul este invitat să pășească din sfera confortabilă a scaunului, în spatele luminilor de pe scenă, în intimitatea actului performativ. Acesta se va afla foarte aproape de perfomeri, iar acest lucru constituie o parte captivantă a spectacolului.

Citește întregul comunicat de presă apăsând aici.

 

Experiment. Teatru. Clandestin. își propune să fie un pionier pe scena culturală românească, unde se lucrează la o mulțime de proiecte artistice. În prezent,  aceasta funcționează ca producător de spectacole de teatru, ca școală alternativă, prin Laboratorul de Teatru. Workshop-urile pe care le organizează, ale cărei rezultate pot fi evaluate privind munca de pe scenă, și au în pregătire câteva proiecte de cinema, muzică și arte plastice.

Evenimentul din 19 mai va avea loc în Cetatea Oradea, de la ora 21:00.

Date de contact:

https://www.facebook.com/ExperimentTeatruClandestin/
Telefon: 0741 518 261
E-mail: [email protected].