Se deschide un nou salon de carte, pe Republicii!

de |

În două zile va avea loc Ziua Inaugurării, eveniment de deschidere al celui de-al doilea Salon de carte R&R, de pe strada Republicii.

După ce primul salon de carte a fost inaugurat la data de 4 decembrie, în Cetatea Oradea, i-a venit rândul și celui de-al doilea. Noul salon de carte R&R va fi situat în centrul orașului Oradea, pe strada Republicii, numărul 22, și va fi deschis fără tăiere de panglică, mult zgomot sau publicitate agresivă. În schimb, un lucru este cert, un nou spațiu efervescent și boem se plasează pe harta culturală și interculturală orădeană.

Salonul de carte R&R este, de fapt, o librărie, cafenea, bibliotecă, un spațiu de socializare pentru toate generațiile! Cei interesați sunt așteptați cu numeroase oferte, reduceri la cărți, invitați surpriză în diferite momente ale zilei și momente muzicale.

Haideți să contribuim și noi la acest demers cultural și să le fim alături organizatorilor în data de 15 decembrie, în intervalul orar 12:00 – 20:00. Cei prezenți vor beneficia de reduceri: 20% la cărțile editurii Ratio et Revelatio, respectiv 15% la toate celelalte edituri prezente.

Invitații speciali care vor participa la Ziua Inaugurării: Lucian Silaghi, Ioan Moldovan, PS Virgil Bercea, Mihai Maci, Ioan F. Pop, Florin Ardelean, Traian Ștef, Marius Cruceru, Maria Hulber, Ion Simuț, Liana Cozea, Daniela Iederan. De asemenea, va avea loc și un recital de pian, susținut de Ana-Ruth Maior.

Pentru mai multe informații despre Saloanele de carte R&R din Oradea, apăsați AICI.

Se deschide un nou salon de carte, pe Republicii!