„Revoluția în imagini” – expoziție la Muzeul Cetății

de |

„Revoluția în imagini” – expoziție la Muzeul Cetății

Vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 12.00, se va deschide o nouă expoziție la Muzeul Cetății. Expoziția se intitulează „Revoluția în imagini”.

Muzeul Cetății și Orașului Oradea a organizat o strângere de fotografii realizate de către bihorenii care au participat la Revoluția din decembrie 1989, în orașe din județul Bihor. Campania de strângere a imaginilor a avut loc între 16 noiembrie și 7 decembrie, 2017.

Acțiunea s-a bucurat de un adevărat succes în rândul bihorenilor. Au fost adunate peste 100 de fotografii realizate în Oradea și Beiuș, din zilele de tumult din decembrie ’89. Au fost oferite spre expunere în cadrul expoziției și o serie de obiecte inedite. Proiectul a fost realizat și cu sprijinul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” Bihor, și al cotidianului Crișana. Realizatorii expoziției sunt dr. Cristina Liana Pușcaș – muzeograf și Cristian Negru – bibliotecar.

Vernisajul va avea loc în Muzeul Cetății, Palatul Princiar, Corp B, etaj II, sala 13. Sunteți invitați să vizitați expoziția!

Sursă info și fotografii: oradea.ro