Oradea – sursa perfectă de inspirație pentru toți artiștii

de |

Probabil îți place să cânți, să desenezi, să dansezi, să pictezi, să scrii, să fotografiezi sau pur și simplu să îți umpli mintea cu inspirație. Ei bine, dacă ai puțin timp liber vei vedea că în Oradea ai posibilitatea să-ți găsești inspirația în orice domeniu.

Mii de lalele
Fiind primăvară, începem prin a vă prezenta ceva de sezon, trecător, de care puteți profita în acestă perioadă. Ne referim la cele 27.000 de lalele plantate de către florarul Marius Sabău, care le regăsiți lângă Podul Intelectualilor.

Iubirea ne inspiră mereu
Înainte să ajungeți în Piața Unirii, plecând de la lalele, vă recomandăm să faceți un mic popas pe Podul Intelectualilor. Pod cu o istorie de peste 150 de ani, unde aveți posibilitatea realizării unor imagini artistice, sau să vă puneți imaginația la contribuție, construind un viitor alături de perechea dumneavoastră, legându-l simbolic printr-un lacăt de pod.

Sau să vă opriți la „la nuiele” respectiv la The Bridge pentru a savura o ceașcă de ceai sau cafea, în timp ce scrieți o poezie ori un articol bun.

Inspirație în liniște
În caz că doriți să priviți natura sau să ascultați cântecul păsărilor alături de sunetul apei care izvorăște din fântâni, puteți lua un loc pe o bancă în parcul 1 Decembrie, unul dintre cele mai cunoscute parcuri din Oradea.

Inspirație pentru toți
Locul acesta este plin de inspirație, odată ce ai ajuns aici n-ai cum să nu remarci arhitectura care se răspândește prin oraș și clipele de blândețe oferite de acest loc. Chiar în acest aici, în trecut, dar și în prezent, diverși artiști, precum pictori, arhitecți, cântăreți, fotografi s-au remarcat prin faptul că și-au lăsat amprenta în acest loc.