Oradea înflorită în primăvara aceasta – foto Adam Freundlich

de |

Oradea înflorită în primăvara aceasta

După așteptări seculare care au durat câteva luni, (evident că îl parafrazez pe Caragiale, fie-mi permis!), a venit de câteva săptămâni primăvara și în Oradea. Ei, că seamănă mai mult a vară, nu voi deschide acum subiectul. Știm, și eu și voi, că am putea avea mai multă grijă de mediu, că am putea recicla mai mult, că am putea consuma mai puțin plastic, că am putea planta copaci…. Ok, am deschis puțin subiectul. (Mă roade pe dinăuntru, ce-i drept, să aud atâtea plângeri și să văd atât de puțină inițiativă).

Gata, am revenit asupra subiectului principal: Oradea înflorită în primăvara aceasta! Probabil, povești despre plimbările mele pe sub pomii înfloriți nu vă vor încălzi inima precum o vor face fotografiile. Așa că le voi lăsa pe acestea să vă spună cât de frumoasă e Oradea plină de flori.

Chiar dacă durează puțin perioada de înflorire, ne bucurăm teribil de mult de ea. Dacă vă doriți ca primăvara să fie cât mai aproape de normalitatea ei, nu uitați să contribuiți și voi la bunăstarea orașului și implicit a planetei noastre! (Parcă sunt o profesoară de școală generală).

P.S. Dacă doriți să vedeți mai multe fotografii superbe cu Oradea, puteți vizita pagina fotografului Photo by Adam Freundlich!