Muzeul Țării Crișurilor va fi deschis spre vizitare în Noaptea Muzeelor

de |

În acest an, evenimentul cultural Noaptea Muzeelor va începe în data de 20 mai la ora 19:00, iar închiderea va fi la ora 2:00 în 21 mai. Cu ocazia acestui eveniment, se va putea vizita pentru prima dată și interiorul noului spațiu unde este amenajat Muzeul Țării Crișurilor.

Vor fi deschise și alte locuri demne de văzut în Noaptea Muzeelor. În total se vor putea vizita opt muzee și alte obiective turistice din oraș.

Această noapte dedicată culturii va avea pregătite pentru vizitatori expoziții variate din domenii precum artă, istorie, arheologie, etnografie sau expoziții despre personalităţi literare şi politice orădene. În noul sediu destinat Muzeului Țării Crișurilor, aflat pe strada Armatei Române nr. 1/A, vor fi disponibile cinci expoziţii temporare. Două dintre aceste expoziții provin din afara țării.

În data de 20 mai, pe parcursul evenimentului Noaptea Muzeelor, vei avea posibilitatea să vizitezi, în mod gratuit, muzeele și alte obiective din Oradea, pentru a celebra arta, creativitatea și istoria. În următoarele zile va fi pus la dispoziție de către organizatori un program detaliat al celei mai lungi nopți dedicată culturii.

Sursă text aici.