de |

Laura Bretan, tânăra cântăreață în vârstă de 14 ani, nominalizată la Chicago Music Awards, câștigătoare a unor concursuri internaționale, finalistă la America’s Got Talent și câștigătoare a marelui premiu la Românii au talent, va fi prezentă la City Opera 2017, în data de 5 mai 2017.

Mult așteptatul eveniment, City Opera 2017, se va desfășura în Cetatea Oradea. Cei prezenți vor avea ocazia de a asculta cu mult entuziasm invitați speciali, precum: Laura Bretan, Diana Oros, Hector Lopez, Geani Brad. Începând cu ora 20:30, muzica clasică va cuprinde întregul spațiu istoric.

Cunoaște-i pe cei patru artiști apăsând aici

City Opera este un eveniment organizat la inițiativa Academiei ProArt, demers cultural care are ca scop reunirea artiștilor și oamenilor de cultură, promovarea creației artistică prin intermediul evenimentelor culturale de înaltă ținută artistică, precum este și Concertul de muzică de Operă, Musical și Film care va avea loc la începutul lunii mai.

Pe lângă acest concert, organizatorii ne pregătesc și un spectacol de operă în aer liber, NABUCCO de Giuseppe Verdi, piesă a Operei Naționale Române Cluj Napoca. Mai multe detalii despre acest eveniment însă, în curând…

*Biletele pentru City Opera 2017 pot fi achiziționate online.