Începe The Big Picnic 2018

de |

Începe The Big Picnic 2018 – concerte, ateliere, teatru și film în acest weekend, în Parcul 1 Decembrie din Oradea

 

Mai sunt doar cateva zile pană la The Big Picnic 2018, festivalul dedicat tuturor orădenilor, ce va avea loc în acest weekend, 31 august – 2 septembrie, în Parcul 1 Decembrie. Ajuns la a doua ediție, evenimentul se anunță și mai bogat în activități decât anul trecut. Trei zile și trei seri de concerte, ateliere, workshopuri, specacole de teatru și proiecții de film, îi așteaptă pe toți cei care doresc să-și petreacă un weekend la iarbă verde, în inima orașului.

Atracția principală a festivalului sunt, fără doar și poate, artiștii care vor urca pe scenă. Nume sonore din peisajul electronic românesc și internațional, cu proiecte muzicale îndrăznețe, cu stiluri diferite, de la indie-pop la rock alternativ cu influențe

folclorice sau alternative-indie, vor transforma Parcul 1 Decembrie din Oradea, între 31 august – 2 septembrie, într-o arenă a muzicii pentru trup și suflet.

Firma, Moonlight Breakfast, We Singing Colors, Next Ex, Are You Anywhere, Lucia, Domino sunt doar cîteva dintre numele confirmate la The Big Picnic 2018.

Line-up-ul va fi completat de Positive John, Sabin&Melaz, Blue Velvet, The Case și Țapinarii.

Concertele vor anima atmosfera zilnic, începând cu ora 16.00.

În fiecare zi, programul va fi completat de multe activități pregătite pentru cei mici și, deopotrivă, cei mari. Targ de handmade, ateliere de limonadă, hamace și zmee, Body Art, spectacole interactive pentru copii sunt doar cateva dintre atra-cțiile festivalului.

 

Fondul The Big Picnic

 

The Big Picnic a ajuns în acest an la a doua ediție, iar evenimentul s-a năcut din dorința de a reinventa și resemnifica spațiile publice din Oradea. Primul dintre acestea este Parcul 1 Decembrie, un fost loc de întâlnire pentru orădeni, îndrăgit mai ales de nostalgici.

Tocmai de aceea, organizatorii au inițiat o campanie de strangere de fonduri, prin punerea în vânzare a unor bilete neobligatorii, în valoare minimă de 10 lei. În acest fel, fiecare participant poate contribui la transformarea Parcului 1 Decembrie într-un spațiu ideal de întalnire pentru toată lumea.

“Anul acest vom deschide un fond dedicat parcului. Noi vrem ca și după festival, oamenii să meargă în parc și să își petreacă timpul împreună. Pentru a face locul mai primitor, cu ajutorul donațiilor vom construi spatii de relaxare și de poveste”, spune Thomas Maxim, directorul festivalului.

Nu vor fi neglijați nici gurmanzii, care-și vor putea satisface toate poftele de la truck-urile care vor ajunge cu multe bunătăți la The Big Picnic 2018.

Accesul la festival este gratuit pentru toate activitățile și concertele, iar participanții sunt încurajați să vină cu familia și prietenii, hamacele și bicicletele, cățeii și bunicii. The Big Picnic este un festival pentru toți orădenii și pentru toate vârstele.

Pentru noutățile despre festival, vizitați pagina oficială a evenimentului – https://www.facebook.com/thebigpicnic.ro/ și nu uitați să utilizați pe Instagram hashtag-ul The Big Picnic 2018, #toțisuntemcopii.