Încă vreo 5 motive pentru care să vizitezi Oradea în această vară

de |

Aquapark-urile
În prezent, Oradea se poate lăuda cu două aquapark-uri ultramoderne, și anume Aqua Park President și Aquapark Nymphaea. Ambele dispun atât de piscine și tobogane exterioare, cât și interioare, de loc de joacă pentru copii, de saune și băi turcești, de centru de masaj, de restaurant și multe alte facilități. Aquapark Nymphaea se află în Oradea, pe Aleea Ștrandului 13 B, iar Aqua Park President se află în stațiunea Băile Felix, la aproximativ 9 km de oraș.

Apa termală din Băile Felix
Situată în apropierea orașului, stațiunea Băile Felix invită turiștii de pretutindeni, chiar și de peste granițe, pentru a se delecta cu ștrandurile cu apă termală, care sunt rar întâlnite în Europa. Apa termală prezintă numeroase beneficii: tratează afecțiuni ale aparatelor cardiovascular, respirator, digestiv, ale sistemului endocrin etc., dar este utilizată și pentru balneație.

Zonele verzi ale județului
Șuncuiuș, Vadu Crișului, Pădurea Felix, Remeți sunt doar câteva dintre zonele verzi ale Bihorului, care atrag turiștii. Ne mai putem lăuda cu Parcul Natural Apuseni, care se întinde pe teritoriul a trei județe, și anume Bihor, Alba și Cluj. Pe partea din Bihor, putem descoperi numeroase peșteri, precum Peștera Urșilor, Peștera Ghețarul de la Focul Viu sau Complexul Carstic Cetățile Ponorului, sau trasee marcate pentru drumeții.

Servicii de calitate
Oradea se poate lăuda cu servicii de calitate, care atrag turiștii de pretutindeni. Avem o gamă largă de cafenele și cofetării, care continuă să se dezvolte și care oferă ceva inedit consumatorilor. Hotelurile și pensiunile din oraș, și chiar și din afara orașului, oferă o experiență plăcută turiștilor. Satisfacția acestora se datorează și amabilității personalului. Oamenii din Oradea sunt calzi, prietenoși. Când intri într-un local, ești întâmpinat cu zâmbete calde și personal primitor, ceea ce te face să vrei să te întorci în oraș.

Temperaturi plăcute
S-ar putea spune că Oradea este situată într-o zonă „norocoasă” a țării. Verile sunt relativ blânde, și chiar dacă uneori temperaturile urcă mai drastic, tot ne putem refugia la umbra pădurilor din apropiere, precum cea din Băile Felix, sau un pic mai departe, la Șuncuiuș sau la Padiș.
Cred că vă tentează o trecere prin Oradea vara aceasta, nu-i așa?