Gala Traficantului de Cultură din nou

de |

Fii și tu un traficant de cultură! Încep înscrierile pentru cea de-a V-a ediție a festivalului Gala Traficantului de Cultură Internațional!

„Gala Traficantului de Cultură Internaţional este un festival care sprijină şi promovează tinerele talente din România. Ediţia de anul acesta a GTCI se va desfăşura în cadrul Toamnei Orădene, festival cu peste 20 ani de notorietate, în perioada 7 – 9 octombrie. Pe această cale dorim să informăm actorii, artiştii plastici şi muzicienii care doresc să participe individual, dar şi asociaţiile culturale independente, că înscrierile în festival vor avea loc în perioada 15 septembrie – 1 octombrie. Artiştii care doresc să fie prezenţi în gală sunt aşteptaţi să-şi depună proiectele pe adresa de email [email protected]”, Asociația Culturală Teatru Clandestin.

Tema evenimentului este: „Metamorfozele”. Pornind de la textele lui Ovidiu, acest subiect „permite o mare varietate de expresii artistice. GTCI își propune să funcționeze ca un bazar al artiștilor fie cu o viziune inovativă, nonconformistă, neconvențională, fie exponenți ai unor meșteșuguri care-și găsesc tot mai greu locul în mileniul vitezei” – sursă text AICI.

Formulare de înscriere:

Această mișcare culturală se va bucura de spațiul Cetății Oradea, gazda sediului Asociației Culturale Teatru Clandestin – organizatorii GTCI.

Mai multe detalii despre Gala Traficantului de Cultură și istoricul ei găsiţi aici:

 Sursă foto AICI