Fă-ți o salată pe gustul tău la Din Grădină

de |

Salate proaspete, sandwichuri cu ton, bacon, pui sau pesto, supe creme, micuri dejun numai bune pentru a reîncepe o nouă zi, deserturi și freshuri delicioase – un amalgam de bunătăți preparate într-un spațiu cochet, decorat cu bun gust.

din-gradina-top-city-card-ghid-local

Cred că deja este clar faptul că vorbim despre Din grădină, un loc special amenajat pentru toți cei care doresc să încerce ceva nou, ușor și sănătos. De asemenea, este încurajată creativitatea! Cum? Îți poți prepara singur propria salată!

Iar, pentru că ideile bune merită împărtășite, un grup de tineri, venit întocmai din Moldova, ZIG ZAG prin România, a poposit și pe la Din grădină. Iată rezultatul:

Vezi și canalul de youtube ZIG ZAG prin România apăsând AICI.

Pare delicios și credibil, nu-i așa? Ce-ar fi să încerci chiar tu preparatele? Cei care doresc, pot comanda una dintre specialitățile Din grădină, urmând câțiva pași simpli:

  • Cauți și alegi (vezi meniul AICI);
  • Suni și comanzi la 0770 523 768, de luni până vineri între orele 08:00 și 18:00;
  • Aștepți comanda care va sosi în maxim 60 de minute.

Acestea fiind scrise, ce părere vi-ați făcut despre mica afacere numită Din grădină?

din-gradina-0-800x600-1

P.S. Suma minimă pentru a comanda trebuie să fie de 30 lei. Transportul este gratuit în oraș. Dacă comanzi din afara orașului, transportul este 5 lei.

P.P.S. Toți cei care dețin TOP CITY CARD-ul, beneficiază de 10% reducere la oricare dintre preparatele comandate. Vezi mai multe detalii AICI.

Date de contact – Din grădină
Adresă: Strada Republicii, numărul 25
Telefon: 0770 523 768
E-mail: [email protected]
Web: AICI
Facebook: AICI