De unde putem vedea cel mai frumos apus în Oradea?

de |

De unde putem vedea cel mai frumos apus în Oradea?

Apusul e, poate, cel mai frumos moment al zilei, când lumina și întunericul se întrepătrund, iar orașul este cufundat în multitudinea de culori intense. Dar oare de unde putem vedea cel mai bine un apus în Oradea?

Să începem din centru, unde urcarea în Turnul Primăriei poate fi ocazia perfectă pentru a vedea cel mai bine apusul deasupra orașului. Bineînțeles, această opțiune e posibilă numai în timpul anotimpului rece, când apusul are loc în jurul orelor 18:00, întrucât programul de vizitare se încheie la orele 19:00.

Podul Intelectualilor poate fi o opțiune pentru cei care caută un apus frumos, în spatele clădirilor istorice. Cerul multicolor de deasupra clădirii Primăriei este un tablou cu adevărat unic.

Dealul Ciuperca poate fi, de asemenea, o idee foarte bună pentru a vedea apusul deasupra panoramei întregului oraș. Faptul că Dealul Ciuperca este un punct panoramic foarte apreciat este deja bine cunoscut, însă magia apusului este de nedescris.

Pentru cei ce cunosc mai bine oraşul, străzile Piatra Craiului sau Cantonului cuprind o panoramă care te uimeşte, iar o plimbare pe jos pe aceste străzi este o idee foarte bună de relaxare pe timp de seară.

Malul Crişului reprezintă o adevărată poveste la apus, când luminile cerului se oglindesc în apa râului. Una dintre cele mai apreciate zone pentru a vă bucura de apus este cea din zona străzii Sovata. În plus, dată fiind prezenţa pistei de biciclete, ce poate fi mai frumos decât o plimbare cu bicicleta la apus, pe malul Crişului Repede?

Acestea fiind spuse, vă invităm să vă bucurați de fiecare apus din Oradea, întrucât niciunul nu e la fel cu altul. Voi de unde vedeți cel mai frumos apus în Oradea?

Articol scris de Mihai Dan.

Fotografie sus: Claudiu Oros.