De la Oradea la Constanța și înapoi

de |

Începând cu anul 2017, orădenii se vor bucura de un nou zbor: Oradea – Constanța și retur.

Un zbor pe săptămână, operat de compania Blue Air, va străbade ruta Oradea – Constanța și retur, începând cu 27 aprilie 2017. „Introducerea de noi zboruri interne face parte din strategia de atragere a turiştilor în Oradea – Băile Felix pe care Asociaţia o are în implementare. Deschiderea acestei noi rute este o premieră, în ultimii 25 de ani singurul zbor direct intern fiind cel către Bucureşti”.

Acest proiect va fi implementat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

„În condițiile în care turiștii români sunt cei mai numeroși, deschiderea unui zbor care să conecteze două colțuri ale țării cu două dintre cele mai importante oferte turistice la nivel național, litoral și termal, este un pas important pentru creșterea numărului de turiști și dezvoltarea turismului la nivel național”.

Iar, pentru ca proiectul să aibă un impact și mai mare, în viitorul apropiat se va încerca realizarea unor pachete turistice atrăgătoare pentru ambele părți ale țării.

Informații preluate de AICI