Cum şi ce să vezi în Oradea, în patru ore. O experienţă marca Amazing Romania

de |

Cum şi ce să vezi în Oradea, în patru ore. O experienţă marca Amazing Romania

Tot mai mulţi turişti ajung în Oradea, iar recent, articole despre oraşul nostru au apărut pe neumărate bloguri de călătorii din ţară şi nu numai, iar noi nu putem decât să fim mândri de faptul că ceilalţi ne descoperă şi laudă urbea.

Cei de la Amazing România, un blog ce se dedică locurilor frumoase ale ţării noastre, au ajuns prin Oradea, descriind oraşul ca fiind “cel mai cochet din România”, asta după o escapadă de numai patru ore, în care au parcurs, puţin pe fugă, centrul oraşului nostru.

Începând cu Cetatea şi încheind cu Palatul Baroc, cu popasuri în zona Pieţei Unirii, Turnului Primăriei şi Teatrului, timpul petrecut în Oradea a fost marcat de arhitectură şi cultură, însăşi ei fiind lăsaţi “cu gura căscată” de clădirile restaurate sau de panorama oferită de urcarea în Turnul Primăriei.

Aşadar, celor care nu au prea mult timp la dispoziţie să se bucure de un full-experience în oraşul nostru, le propunem să străbată acelaşi traseu ca cei de la Amazing Romania:

Cetate – Biserica cu Lună – Piaţa Unirii – Turnul Primăriei – Str. Republicii – Palatul Baroc. Până atunci, vă îndemnăm să accesaţi blogul celor de la Amazing Romania, pentru a descoperi mai multe locuri din judeţul Bihor şi nu numai. Spor la vizitat şi, mai ales, la vizitat Oradea! (Articolul Amazing Romania îl puteți citi aici.)

Articol realizat de Mihai Dan.

Fotogafie sus: Claudiu Oros