Cum facem cea mai bună alegere când cumpărăm o casă/ un apartament, în Oradea?

de |

Cum facem cea mai bună alegere când cumpărăm o casă/ un apartament, în Oradea?

Alegerea unei case noi, sau a unui apartament, poate fi incitantă și terifiantă în același timp. Cum facem cea mai bună alegere când cumpărăm o casă sau un apartament? Am făcut o listă cu sugestii de care puteți ține cont în momentul în care vizionați o casă sau un apartament pentru cumpărare, în Oradea.

Prima sugestie ar fi să nu vizitați multe proprietăți într-un timp scurt. Alegerea va fi mai greu de făcut ulterior, și veți avea senzația de confuzie. Încercați să faceți o listă cu caracteristicile pe care le considerați importante la viitoarea casă, și alegeți să vizionați proprietăți care se regăsesc pe această listă în mare parte.

Un alt sfat? Alegeți în funcție de modul în care trăiți. O casă care oferă priveliști extraordinare poate fi o tentație. Dar dacă sunteți rar acasă în timpul zilei, priveliștea nu este lucrul cel mai important. Concentrați-vă pe caracteristici care vă vor plăcea în interior. Acest sfat este deosebit de aplicabil pentru zonele din casă care sunt cele mai circulate, cum ar fi bucătăria. Un bar elegant și minimalist unde puteți servi micul dejun poate fi foarte atractiv, dar dacă aveți copii mici, o bucătărie practică cu o mulțime de încăperi și dulap rezistent la murdărie este o alegere mai bună.

Un sfat important este să apelați la un agent imobiliar RE/MAX Joy. Veți economisi mult timp, deoarece agentul vă va sugera proprietăți care se potrivesc parametrilor dvs. și nu veți pierde timpul în căutarea unor case sau apartamente care sunt total nepotrivite pentru necesitățile dumneavoastră. Agenții RE/MAX Joy știu adesea de noi anunțuri care nu se află încă pe piață.

Nu în ultimul rând, fiecare dintre agenții RE/MAX Joy sunt profesioniști și pun clienții pe primul plan, oferindu-le sfaturi când vine vorba de cea mai potrivită alegere a unei case.

Dacă ați vizitat o proprietate și vă place, dar nu știți dacă e cea mai bună alegere, puteți urma lista de sugestii de mai jos.

  1. Locuința se potrivește nevoilor dvs. de bază. Dinamica ar putea să nu fie conform fiecărui punct de pe lista dvs., dar îndeplinește cerințele de bază. Casa are numărul de camere și spațiu de care aveți nevoie.
  2.  Începeți să vă imaginați aranjamentul mobilierului. Dacă intri în dormitorul principal și îți poți imagina imediat patul pe un anumit perete, ar putea fi casa potrivită pentru tine.
  3. Nu mai simți nevoia să vezi alte case sau apartamente. Toate celelalte locuințe pe care le-ai văzut nu mai par interesante pentru tine, și simți că aceasta este favorita ta din lista pe care probabil o ai în minte.
  4. Deja te gândești la ce culoare ai alege pentru pereții camerelor.
  5. De abia aștepți să le-o arăți prietenilor sau rudelor tale.

Dacă doriți să faceți cea mai bună alegere atunci când achiziționați casa în care veți locui, puteți să apelați cu încredere la agenția imobiliară RE/MAX Joy Oradea.

Date de contact:
Oradea, str. Independenței nr. 24, ap. 1/f
Telefon: 0774625740
e:mail: [email protected]