Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Agenția imobiliară Re/Max Joy Oradea

Agenția imobiliară Re/Max Joy Oradea.

RE/MAX este o franciză din S.U.A, numărul 1 mondial în domeniul imobiliarelor şi are tot mai mare succes și în România. Filiala Oradea, Re/Max Joy, s-a deschis în primăvara anului 2016, și de atunci oferă servicii în care se regăsesc profesionalismul, accesibilitatea și promptitudinea față de clienți.
Remax Joy este mai mult decât o simplă companie imobiliară. Echipa de agenți este în permanență perfecționare, participând la cursuri de dezvoltare profesională. Cei care simt că domeniul afacerilor imobiliare li s-ar potrivi, sunt așteptați și la „Serile de carieră”, powered by Re/Max Joy, pentru a vedea avantajele unei cariere ca asociat de vânzări al agenției.

Agenția imobiliară Remax Joy oferă soluții complete în domeniul imobiliarelor, fie că este vorba de achiziționarea unor proprietăți, cumpărarea acestora, sau pur și simplu închiriere. Firma se prezintă ca o agenție pasionată în a livra servicii excepționale clienților lor , astfel le stau acestora la dispoziție cu cele mai bune soluții imobiliare oferind garanția unei investiții de succes .

Toate acestea au contribuit la crearea unui renume în domeniul imobiliar la nivel internațional dar și în țară. În Oradea, investițiile realizate cu ajutorul ReMax Joy sunt considerate sigure și eficiente .

Așadar dacă intenționați să cumpărați , vindeți sau să închiriați o proprietate în județul Bihor, ReMax Joy vă stă cu mare drag la dispoziție.
Alege un partener de încredere în tranzacțiile/investițiile imobiliare !

Date de contact:
Oradea, str. Independentei nr. 24, ap. 1/f

Website: www.remax.ro/birou/joy/

Telefon: 0774625740
e:mail: [email protected]

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie