Cele mai apreciate fotografii cu Oradea din săptămâna 21-27 august

de |

Cele mai apreciate fotografii cu Oradea din săptămâna 21-27 august.

Ce poate fi pus într-o mie de cuvinte, poate fi descris într-o singură imagine. Pozele au capacitatea de a transmite un mesaj mult mai complex, față de vorbe. Iubim Oradea, și iubim să vă povestim despre ea. Dar câteodată, fotografiile care surprind viața orașului sunt complexe și nu mai au nevoie de descrieri. În plus, avem unii dintre cei mai talentați fotografi în orașul nostru și ar fi păcat nu ne mândrim cu ei. Pentru că indiferent de cât de mult ne place arta cuvântului, știm că nimic nu este mai expresiv decât o fotografie bine făcută, hai să vedem care sunt cele mai apreciate fotografii cu  Oradea, din săptămâna 21-27  august.

Care sunt fotografiile de pe pagina de facebook Ghid Local Oradea, pe care voi le-ați apreciat cel mai mult din săptămâna care tocmai s-a încheiat?

Locul 5. Fotograf: instagram.com/ja_n.k/

Locul 4. Fotograf: Claudiu Oros.

Locul 3. Fotograf: Viorela Dorothea

Locul 2. Fotograf: instagram.com/ralucaishere/

Locul 1. Fotograf: Dan Sabău

În fiecare zi sunt postate poze din Oradea, sau uneori din județul Bihor, iar voi ne spuneți cât de mult vă plac prin numărul de like-uri. Cele mai apreciate fotografii vor apărea în top 5, la finalul fiecărei săptămâni.

Felicitări tuturor celor care au reuşit să surprindă pulsul oraşului nostru atât de frumos! Vă aşteptăm cu drag să ne spuneți prin like-ul vostru, care dintre poveștile spuse în fotografiile din săptămâna care va începe ar trebui să ajungă în acest top.

Cei care doresc, pot să ne trimită fotografiile lor pe Facebook: Ghid Local Oradea.