Ajută și tu la salvarea celor două tinere din Oradea grav accidentate!

de |

Ajută și tu la salvarea celor două tinere din Oradea grav accidentate!

Din păcate, viața nu este întotdeauna corectă și frumoasă. Azi facem un apel către voi pentru a ajuta două tinere din Oradea care au fost implicate într-un grav accident rutier, în timp ce se întorceau spre Oradea din Cluj. Este vorba despre tinerele Pîrja Miruna Ioana și Firez Andrada Maria. Cele două fete sunt eleve la Colegiul Emanuil Gojdu.

În urma accidentului, cele două tinere au suferit leziuni grave și au fost transportate la spital în Cluj. Deoarece au pierdut o cantitate mare de sânge, cele două tinere au nevoie de ajutorul concetățenilor pentru a supraviețui.

Iubitul unei dintre fete a făcut apel către orădeni:

„Aseară în jurul orei 5, teribilul accident din localitatea Poieni, județul Cluj a făcut doua victime și doua persoane grav rănite printre care una din ele este iubita mea!
Prieteni/cunoștințe din Oradea sau de oriunde din țară, pierderile de sânge au fost uriașe și doresc să vă cer ajutorul printr-o donație de sânge. Aceasta se poate face oriunde in țara la un centru de transfuzii. Vă rog sa menționați numele beneficiarilor la donare.  PÎRJA MIRUNA IOANA respectiv FIREZ ANDRADA, acestea fiind internate la secția de terapie intensiva Cluj Napoca.  Grupa de sânge nu contează!  În Oradea centrul de transfuzii se află strada Louise Pasteur numărul 30 și este deschis pana la ora 13:00.”

Este nevoie de donații indiferent de grupa de sânge, stocul fiind epuizat. Nu uitați să menționați numele celor două tinere din Oradea grav accidentate, pentru ca viața lor să fie salvată.