A doua ediţie OPEN Studio Act

de |

A doua ediţie OPEN Studio Act.

Din fericire, Oradea are parte de iniţiative culturale din plin. Un exemplu sunt cei care au pus bazele teatrului independent Studio Act. Pe lângă spectacolele puse în scenă de aceştia, un eveniment important a fost Festivalul OPEN Studio Act. Prima ediţie a avut loc în 2016, iar anul acesta se pregăteşte a doua ediţie a acestui proiect care va avea loc în perioada 23-27 august.

Fiind un proiect independent, au nevoie de multă susţinere pentru ca festivalul să se poată desfăşura conform planurilor. Poate fi susţinut de către oricine prin donaţii pe platoforma Creştem Idei, aici.

În cadrul acestei frumoase manifestări culturale vor putea fi vizionate diferite spectacole ale altor trupe de teatru independent din ţară.

Vor fi jucate şi două premiere ale teatrului Studio Act. Este vorba despre Poveste din Transilvania, care îi va avea în distribuţie pe actorii: Richard Balint, Gyula Kocsis, Alin Stanciu, Melu Ciuciu Pitz, Eugen Neag şi George Dometi. A doua premieră este mult aşteptata piesă Vă plac bananele, tovarăşi?o comedie despre comunism şi efectele lui în societate.

O altă parte a programului OPEN Studio Act va consta într-un experiment de teatru, intitulat VISE. Fiecare episod va dura 7 minute şi 38 de secunde, fiind jucat pentru un singur spectator pe VIS.

Evenimentul teatral se anunţă a fi extrem de interesant. Dacă doriţi să daţi o mână de ajutor în realizarea lui o puteţi face fie pe platforma menţionată mai sus, fie în contul în lei la Banca Transilvania: RO36BTRLRONCRT0351297701 reprezentant Eugen-Florin Neag.

Mult succes celor de la Studio Act în realizarea acestui festival!

Detalii festival: https://studioact.ro/