3 motive pentru care iubim Oradea

de |

3 motive pentru care iubim Oradea.

Orașul acesta ocupă un loc important în sufletele noastre. V-ați gândit vreodată de ce iubim Oradea de fapt, atât de mult? Haideți să ne acordăm câteva minute pentru a ne gândi care sunt cele mai speciale lucruri pentru noi în Oradea.

Foto: Darius Pavel Photography

Locurile natale

Pentru majoritatea celor care citiți articolul, Oradea înseamnă locul în care v-ați născut și ați crescut. Este locul în care ați făcut primii pași, locul în care ați legat prietenii de o viață, locul în care v-ați îndrăgostit pentru prima oară. Pe scurt, este locul în care ați trăit toate sentimentele posibile, iar acest lucru nu se poate schimba, indiferent unde v-ați afla în lumea largă. Oradea va rămâne mereu orașul vostru natal, care vă va primi oricând cu brațele deschise.

Oamenii

Orădenii sunt oameni frumoși, ospitalieri, cu o bunătate specific ardeleană. Ne putem lăuda cu o diversitate etnică și culturală, rar întâlnită în alte zone ale țării, ceea ce conferă orașului nostru stil și originalitate. Datorită acestor trăsături, Oradea este într-o reinventare continuă, întotdeauna aducând un strop de noutate, dar păstrându-și valorile și obiceiurile din moși-strămoși.

Luminile orașului

Oradea nu doarme niciodată. După ce se lasă Soarele, luminile artificiale îi preiau rolul, creând astfel o atmosferă magică. Dealul Ciuperca este un loc ideal pentru admirarea priveliștii. Așa că, vă recomandăm să vă luați o seară liberă, alături de o persoană dragă, și să vă aventurați pe străzile orașului, pentru o plimbare nocturnă.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care iubim Oradea. Voi de ce iubiți Oradea?

Foto: Claudiu Oros.