25 de fotografi câștigători

de |

Concursul foto „Economie și turism. Promovează Bihorul!” a premiat 25 de tineri din Bihor.

Marele premiu a fost câștigat de un tânăr din Oradea, Andrei Ovidiu Bulzan, în vârstă de 19 ani, student în anul I la Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației din cadrul Universității din Oradea. Fotografia intitulată Natură a fost realizată în satul Remeți. Fotografia postată de Andrei a primit 2477 de voturi online. Efortul lui a fost răsplătit de susținătorii concursului cu un weekend pentru două persoane la o pensiune din Vârtop, albume foto și dvd-uri de promovare a obiectivelor turistice din județul Bihor, bilete de intrare la cinema și Aqua Parkul Nympheea din Oradea, tichete de intrare pentru două persoane la Peștera Meziad și Peștera cu Cristale de la Mina Farcu și hărți turistice. La fel ca toți ceilalți câștigători, Andrei poate alege să participle la mai multe cursuri și seminarii oferite gratuit de Facultatea de Științe Economice din cadrul Univeristății din Oradea.

25_de_fotografi_castigatori-1

Locul I la toate celelalte secțiuni a fost câștigat de domnișoare

Premiul 1 de la secțiunea „Peisaje turistice din Bihor” a fost atribuit, potrivit numărului de voturi online, elevei Sonia Kliment din comuna Aușeu. Poza intitulată MULTITUDINE DE CULORI…. a primit 728 de voturi online. Sonia a surprins un peisaj de toamnă din mediul rural.

Secțiunile „Obiective turistice din Bihor” și „Activități turistice” au fost câștigate de Manea Rebeca. La secțiunea „Obiective turistice din Bihor” tânăra a concurat cu fotografia intitulată „CREDINȚĂ A POPORULUI ARHAIC”, poza reprezentând biserica de lemn cu hramul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din localitatea Beznea, comuna Bratca. La secțiunea „Activități turistice” s-a înscris cu o fotografie alb negru denumită „TÂRGUL DE CRĂCIUN”.

Rita Teci elevă la Colegiul Tehnic Vadul Crișului a câștigat premiul 1 la categoria „Oameni din turism care m-au impresionat”.

Concursul a avut un număr de 90 de participanți, au fost înscrise în competiție un număr de 118 fotografii din care au fost premiate 25. Premiile au constat în albume și obiecte de promovare a județului Bihor, hărți turistice, bețe telescopice pentru autoportrete, bilete de intrare la diferite obiective turistice, la cinema, la piscine, la săli de sport și posibilitatea de participare gratuită la diferite cursuri puse la dispoziție de Facultatea de Științe Economice din Oradea.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului a avut loc în Aula Magna a Universității din Oradea în prezența participanților înscriși la concurs, a sponsorilor și organizatorilor.

25 de fotografi câștigători

Evenimentul a fost organizat de Agenția de Management al Destinației Bihor în colaborare cu Universitatea din Oradea – Departamentul de Economie – ECTS – Administrarea Afacerilor Oradea, cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și Rețelei de Centre de Informare Turistică din județul Bihor.