Workshop de improvizație pe tema corupției

de |

Sparge monotonia învăţând ceva nou

Orădenii dornici să înveţe şi să cunoască puţin din tainele care stau la baza procesului de creaţie a oricărui spectacol de teatru, sunt invitaţi la workshop.

Pornind la probleme sociale care au acaparat în ultima perioadă spaţiul public, Alin Stanciu, actor al Teatrului Regina Maria şi fondator al trupei Impro Patzan, le oferă orădenilor şansa de a experimenta şi de a participa la procesul de creaţie artistică care stă la baza oricărui spectacol de teatru. Astfel, la sediul Studio Act, din strada Crinului nr. 2, începând cu data de 22 august şi până în 25 august, timp de trei ore, doritorii vor participa la un workshop gratuit de improvizaţie pe tema corupţiei. Atelierul se adresează orădenilor cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani.

Şansa pe care le-o oferă acest workshop este aceea de a se implica activ în realizarea spectacolului SOCIAL ACCEPTABIL, un performance interdisciplinar care oglindeşte tarele societăţii actuale, abuzurile asupra cetăţeanului de rând, corupţia de la cel mai înalt nivel, până la funcţionarul public de pe cea mai joasă treaptă. Astfel, alături de exerciţiile de mişcare, dicţie, sau improvizaţie șcenică, participanţii vor fi provocaţi să compună versuri, în genul hip-hop, pe tema corupţiei, lait motiv al workshopului şi al spectacolului SOCIAL ACCEPTABIL. În cadrul atelierului de creaţie, tinerii vor lucra şi cu un coordonator muzical, iar cântecul rezultat în urma acestui workshop va fi utilizat în cadrul spectacolului.

Numărul de locuri este limitat. Înscrierile se pot face până în data de 21 august, pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/1751440581588895/ , pe adresa de email [email protected], sau la numărul de telefon 0757.215.221.

Articol realizat de: Sebastian Ferchi