promovare gratuita oradea

 

Ai o afacere în Oradea? Îți asigurăm Promovare Gratuită! ?

Timp de cel puțin 3 luni de zile, vei avea parte de Promovare Gratuită în Oradea!

 

Trăim o perioadă dificilă pentru toate businessurile, în special cele B2C. Pe lângă această perspectivă globală, probabil știi deja că nu mai este suficient să ai cele mai bune servicii sau produse, dacă publicului tău țintă nu știe de ele. Prin tot „zgomotul” din online, este important să-ți alegi căile cele mai potrivite prin care să ajungi în fața potențialilor tăi clienți.

 

Proiectul Ghid Local Oradea este în mijlocul orădenilor din 2016 și de peste 5 ani promovăm Oradea în primul rând locuitorilor acestui minunat oraș. Am reușit să strângem alături de noi o comunitate remarcabilă, care este foarte interesată de tot ceea ce se întâmplă în Oradea. În social media avem peste 30.000 de urmăritori activi, iar prin WhatsApp comunicăm direct cu aproximativ 3.000 de orădeni.

 

Indiferent de domeniul de activitate, atâta timp cât businessul pe care îl administrezi își desfășoară activitatea pe raza județului Bihor, poți să-l faci vizibil prin intermediul nostru. Trebuie doar să completezi formularul de mai jos, iar apoi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a obține mai multe detalii. Acestea sunt căile prin care promovăm eficient businessurile orădene:
✅ prin platforma Ghid Local Oradea (+120.000 vizite/lună)
✅ prin pagina de Facebook Ghid Local Oradea (+30.000 urmăritori)
✅ prin newsletter-ul WhatsApp (+3.000 abonați)

 

Te invităm să completezi formularul de mai jos pentru a te putea contacta pentru Promovare Gratuită în Oradea, prin proiectul Ghid Local Oradea.

 

  • Detalii afacere

  • Link spre website-ul afacerii sau al paginii de Facebook