Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
New Home Concept

New Home Concept

New Home Concept îți oferă o gamă variată de obiecte decorative pentru confortul casei tale. Ne adresăm atât mediului de business, cât și instituțiilor, dezvoltatorilor, investitorilor privați, dar și clienților de tipul persoane fizice din întreagă tară.

Oferta New Home Concept include candelabre din cristale, canapele din piele 100% naturală, mese din sticlă, scaune, șeminee, piatră naturală, dar și Yankee Candles.

Viziunea NEW HOME CONCEPT este de a deveni prima alegere pentru designul și amenajarea casei de la A la Z – oferindu-le clienților sfaturile, produsele și soluțiile de care au nevoie. În același timp, dorim să fim prima alegere a partenerilor noștri – companii de construcții, antreprenori, distribuitori locali și meșteri – oferindu-le în mod eficient, cu ajutorul unor prețuri competitive în piață romanească sprijinul operațional și logistic de care au nevoie pentru a satisface cerințele propriilor clienți. Este important pentru noi că partenerii și clienții noștri să își simtă proiectele în sigurantă, fie pentru casă sau pentru afacerea lor. Pentru acest lucru, NEW HOME CONCEPT reprezintă mai mult decât un distribuitor de materiale de construcții fiind soluția de top pentru calitatea de top la prețuri competitive.

Pentru o ofertă punctuală + consultantă în ceea ce privește amenajarea casei tale te asteptăm la magazin.

Website
E-mail
Facebook

Telefon:
0757 647 980

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie