de |

Vă sună cunoscute brandurile: Schuller (Spania), Camelgroup (Italia), Black Red White, Signal, Bellamy și ValPaint (Italia)? Haideți să vă spunem despre ce este vorba…

Aceste branduri de lux, apreciate pe plan internaținal, se regăsesc și în magazinul NEW HOME CONCEPT, deschis în Era Shopping Park anul acesta.

New Home Concept: showroom

„Ceea ce facem este crearea unui spațiu ideal pentru viața dumneavoastră, spațiul în care vă veți construi viitorul, veți depăna amintirile trecutului și veți savura prezentul” – iată câteva cuvinte care vă vor ajuta să înțelegeți viziuna echipei NEW HOME CONCEPT.

Dar, despre ce fel de obiecte este vorba? Despre mobilier de dormitor si living, camere de tineret și bebeluși, mese și scaune, corpuri de iluminat, bio-șeminee, oglinzi, tablouri, ceasuri elegante pentru pereți și multe altele. Vezi toate produsele din magazinul New Home Concept apăsând AICI.

Vestea bună este că în acest magazin veți beneficia de reduceri pe tot timpul anului:

  • discount dacă achiziționați mai multe produse, în funcție de valoare;
  • dacă ești deținătorul TOP CITY CARD-ului, atunci vei avea automat o reducere de 5% la toate produsele achiziționate din magazinul New Home Concept. Vezi mai multe detalii AICI.

Plata produselor se face cash, cardul sau prin bancă, putând alege dintre:

  • 50% avans, 50% la livrare;
  • rate timp de șase luni cu StarBT.

P.S. Transportul și montajul este gratuit în oraș, iar în țară se garantează doar transport gratuit pe raza de acoperire a Fan Curier.

Date de contact – New Home Concept

Adresă: Calea Aradului, numărul 62, Era Shopping Park
Telefon: 0757 647 980 / 0747 813 736
E-mail: [email protected]
Web: AICI
Facebook: AICI
Program: de luni până sâmbătă între 10:00 și 21:00, respectiv duminică între 10:00 și 20:00