Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
ADLO

ADLO, un cadru de dezvoltare complex pentru investitori

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA, este compania care are ca activitate principală administrarea parcurilor industriale, respectiv atragerea investitorilor privați care doresc să își dezvolte afacerea in parcurile industriale din Oradea.

Parcurile industriale reprezintă unul dintre factorii care favorizează progresul economic al Oradiei. Orașul, care a evoluat considerabil în ultimii ani, are o infrastructură tot mai puternică, Oradea s-a dovedit a fi un mediu excelent pentru dezvoltarea sectorului industrial având ca avantaj principal poziționarea geografică, fiind situată aproape de frontiera cu Ungaria.

ADLO oferă un cadru de dezvoltare ideal pentru companiile care doresc să investească în parcurile industriale orădene, sprijinind investitorii străini și locali în relația cu instituțiile publice.

De asemenea, ADLO facilitează legătura dintre investitori și instituțiile de învățământ, și crează un mediu favorabil pregătirii forței de muncă. În acest sens, s-au înființat: Asociația Parteneriat Pentru Educație (APPE), care promovează învățământul profesional și International School of Oradea (ISO).

Parcurile industriale din Oradea sunt centre de creștere și inovare, sprijinind creșterea economiei locale și contribuind la dezvoltarea investitorilor. Pe lângă activitățile desfășurate în principal de către ADLO, există o serie de servicii conexe care vin în sprijinul investitorilor.

Printre cele mai importante proiecte aflate în desfășurare menționăm primul Centru regional de formare profesionala din țară ”Centru Regional de Educație Și Competențe” (CRESC), precum și Incubatorul de afaceri conceput să devină un Centru al creativității și inovației pentru antreprenorii locali.

Toate proiectele ADLO le puteți găsi AICI.

Date de contact:

Str. Primăriei nr 3, parter
Oradea, Bihor
Tel: 0359 889 389
Fax: 0259 408 863
E-mail: [email protected]
Site: www.adlo.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie