Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

5 august, 2017 9:00 am - 6 august, 2017 9:00 pm

Locație

Piața Unirii Oradea
Piața Unirii Oradea Piața Unirii
Oradea, România
+ Harta Google

Organizator

Visit Oradea

Oradea Streetball, în Piața Unirii.

Circuitul national de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2017 se oprește în zilele de 5 și 6 august în Oradea, într-un loc emblematic, Piața Unirii.  Turneul face parte din FIBA 3×3 Competition Network și este turneu de calificare pentru finala circuitului national, care va avea loc la București între 18 și 20 august. Mai departe, finala națională este turneu de calificare pentru FIBA 3×3 World Tour, Mastersul de la Debrecen.

Toți jucătorii înscriși la turneu vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Rankings. Înscrierile pentru Oradea sunt deschise pentru toate categoriile de vârstă, atât la masculin cât și la feminin (U14, U18, Open, Plus35) și sunt gratuite.

Înscrierile pentru turneul de la Oradea se fac pe site-ul oficial al turului,www.3la3.ro și vor fi deschise în ziua de 31 iulie, începând cu ora 15.00. Înscrierile se fac în limita a 50 de echipe sau până în 2 august, ora 23.00. Pentru categoria Open Masculin există un premiu în bani în valoare de 4500 de lei.

Partenerii oficiali ai circuitului national sunt Raiffeisen Bank, Nike, Fitbit, Gatorade, Ideal Board Games, Pegas, Kiss FM. Evenimentul este susținut pe plan local de către Visit Oradea, Primăria Municipiului Oradea și CSM Oradea.