Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

22 aprilie, 2019 7:00 pm - 9:00 pm

Detalii

Data:
22 aprilie, 2019
Timp:
7:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2106685149623411/

Locație

Experiment Teatru Clandestin
Experiment Teatru Clandestin Experiment Teatru Clandestin + Harta Google

Cursuri de arta actorului și improvizație scenică

Oamenilor le este greu sa facă primul pas, să participe la un curs de arta actorului, dar după ce experimentează fenomenul, întotdeauna vor să se întoarcă să mai înveţe.
Atelierul își propune formarea unei gândiri imaginative și creative, dezvoltarea abilităților performative, a capacităților de utilizare a tehnicilor media clasice, dar și a celor experimentale și alternative, în vederea realizării unor produse artistice inovatoare.
Participați la ideea unei alte viziuni posibile, a necesității de a face un alt gest diferit de cel al urii și al violenței! O idee diferită de cea a unei puteri care își întemeiază legile în beneficiul celor puțini și înfrângerea multora, ignorând demnitatea și drepturile vieții celor care se luptă în fiecare zi pentru a găsi sens și chiar pâine! O forță care ne face să ne temem și să ne ascundem, ne închide ca sclavi în singurătate …
Acesta este unul dintre mesajele proiectului nostru. Dreptul la o viață demnă este incontestabil și primul dintre toate!

„Fericirea este un act politic!”

Cursul de Artă Dramatică – Actorie se adresează tuturor persoanelor care vor să-și exploreze potențialul creativ, care vor să se cunoască pe sine, care vor să-ți depășească limitele prin exerciții psiho-fizice specifice. Atelierul e mai mult decât un curs de actorie, e o provocare la autocunoaștere, la eliberarea trupului și minții de stereotipii, la stimularea fanteziei, la descoperirea, dezvoltarea și rafinarea propriilor abilități.
Aceste module de lucru se vor desfășura sub o atentă îndrumare din partea unui personal specializat în arta actorului, vor lua forma unor exerciții de improvizație și jocuri specifice.

Cursurile se desfășoară în Ceatea Oradea.

Pentru mai multe detalii și informații sunați la nr. 0757 365 146 sau 0740 308 321.

https://www.facebook.com/events/2106685149623411/