Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

23 aprilie, 2019 12:00 pm - 2:00 pm

Detalii

Data:
23 aprilie, 2019
Timp:
12:00 pm - 2:00 pm
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/596480980820567/

Locație

Oradea
Oradea Oradea + Harta Google

Proiectul „Oradea donează o pâine” se rezumă la două categorii de oameni: cei care din puținul lor doresc să ofere o pâine aducând-o în punctele de distribuție și aceia care au o necesitate oprindu-se a-și lua o pâine din cutia amplasată în aceste puncte.

Suntem o mișcare a câtorva cetățeni a acestui oraș, persoane fizice, scopul nostru fiind de a oferi minimul existențial, o pâine, în mod gratuit unei persoane care în momentul respectiv chiar are nevoie de ea. Persoanele care pot beneficia nu aparțin anumitor pături sociale, etnii, religie, vârstă, etc.

Punctele de distribuire sunt vizibile în afișul acestei ediții: Oradea Plazza, Piața Rogerius, Piața Nufărul, Piața Decebal!

Ne dorim ca acest proiect să fie unul cu o ritmicitate lunară pentru a putea ajuta cât mai mulți oameni, familii, copii, etc. În acest sens invităm în continuare populația orădeană să ofere în măsura posibilității acest minim existențial, o pâine, celor aflați cu adevărat în nevoie.

Reamintim că se poate ajuta cu pâine/proiect însă totul organizat, toți aceia care doresc se pot implica și voluntari cu cât suntem mai mulți cu atât mai bine, implicarea contează.
Orice ajutor indiferent care ar fi el, este bine venit și îl așteptăm la adresa [email protected] sau puteți să ne scrieți pe pagina de facebook https://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine/

Ai nevoie? Noi te așteptăm.

https://www.facebook.com/events/596480980820567/