Suntem Ghid Local, încântaţi de cunoştinţă!

Oradea este un oraş vibrant, plin de viaţă, de oameni interesanţi şi evenimente speciale. Un oraş încărcat de istorie şi poveşti care merită să fie cunoscute de toată lumea. Oradea este un oraş cosmopolit, modern, cu un lifestyle caracteristic. Oradea este un oraş ce debordează de tinereţe, un oraş cultural, cu tineri implicaţi în viaţa artistică şi culturală. Oradea este un oraş special.

Iar Oradea avea nevoie de un loc unde să se regăsească toate lucrurile care îl fac special. Ne dorim ca proiectul Ghid Local să fie acel loc, unde se regăsesc toate lucrurile frumoase care se întâmplă în Oradea şi în împrejurimi, toate evenimentele importante, toţi oamenii speciali, toate brandurile care dau viaţă oraşului.

de-vazut-in-Oradea

Ghid Local spune povestea oraşului într-un mod mai inedit şi mai complex!

Site-ul reprezintă nu doar o sursă informaţională complexă pentru cei care locuiesc în oraş şi pentru cei care doresc să viziteze Oradea, ci şi un canal de interacţiune şi de relaxare. Acesta este structurat pe mai multe categorii: Evenimente, De Văzut în oraş, Cazare în Oradea, etc. plus alte module ce se vor lansa pe parcurs: imobiliare, locuri de muncă, sănătate şi frumuseţe, auto, studenţi şi multe altele.