Zuriell – agenda care te îndeamnă să îți dezlănțui pasiunea

de |

Zuriell Notebook te ajută să dai frâu liber creativității tale sau să îți organizezi timpul cât mai ușor. Pentru cei care nu vor să irosească agendele doar pe jumătate folosite și uitate, sau pentru cei care vor o pauză de la tehnologie și diferite tipuri de tastaturi, există Zuriell Notebook.

Fondatoarea proiectului Zuriell se numește Sandra, este licențiată în arhitectură și se descrie ca fiind pasionată de lucru și abilități manuale, plus multe alte domenii cum ar fi: graphic design, fotografie, videografie și design de interior. Aceste pasiuni au ajutat-o să creeze ideea de Zuriell Notebook, idee care a primit pe un site de crowdfunding o susținere de 522% pentru a putea pune în practică afacerea. Co-fondatoarea, Ramona, are experiență vastă în domeniul fotografiei și al videografiei, și se consideră a fi un spirit liber și energic. Atuurile ei în ce privește partea organizatorică și observarea atentă a detaliilor au adus un mare plus în construirea afacerii.

Să povestim puțin și despre produsul în sine, aducător de zâmbete. Acesta este o agendă îmbrăcată în piele naturală, care este refolosibilă deoarece funcționează pe bază de rezerve. Are o copertă din piele autentică, care se poate asorta ușor cu orice tip de ținută, fie că îți place stilul formal sau cel mai relaxat, casual.

Agenda vine în două mărimi: Pocket (A6) și Travel (A5). Hârtia poate fi aleasă de către client, din cele patru tipuri de hârtie existente: punctat, liniar, velin și pătrățele. Notebook-ul are în spate un buzunar, binevenit pentru cazul în care ai alte notițe pe care le vrei salvate în același loc. Buzunarul are descrise instrucțiunile de modificare a rezervei de hârtie plus codul pe care îl poți scana cu telefonul pentru a comanda un nou refill de hârtie! Rezervele de hârtie vin mereu cu un set de șuruburi și cotor astfel poți să adaugi și notele mai vechi. Zuriell este tipul de cadou ideal, deoarece poate fi și personalizat cu un logo sau un text la alegere. În plus, poți comanda și accesorii precum brelocul Zuriell, tot din piele și făcut de mână, sau un set de șervețele umede pentru îngrijirea corespunzătoare a învelișului din piele.

Zuriell Notebook propune un produs născut din dorința de a nu mai părăsi agendele doar pe jumătate completate, dar și cu scopul de a aduce un zâmbet pe fața oricărui deținător de Zuriell. Agendele sunt pe bază de rezerve și sunt îmbrăcate în piele naturală.

Ghid Local Oradea promovează business-urile locale care arată spirit de inițiativă și pasiune, chiar dacă ele nu sunt situate în Oradea, aceasta fiind și situația agendelor Zuriell. Ele pot fi comandate on-line, și livrate în trei zile lucrătoare. Mai jos, aveți datele de contact pentru oricine este interesat de acest produs.

Date de contact:
Zuriell Notebooks
E-mail: [email protected]
Telefon: +40 799 083 728
Facebook