Unde se va deschide cea mai nouă locație McNeil?

de |

Unde se va deschide cea mai nouă locație McNeil?

Ce faci atunci când prepari cel mai bun gyros din Oradea și împrejurimi, dar pentru unii dintre clienți nu e tocmai aproape să îți calce pragul? Simplu! Deschizi o nouă locație, cât mai aproape de orădeni.  Unde va fi noul fast food Mcneil, renumit pentru gyros dar și alte preparate?

În Cartierul Nufărul, mai exact pe strada Nufărului, nr. 50.

Cu o experiență de aproape 25 de ani în domeniul mâncării fast food, McNeil te întâmpină cu o gamă diversă de preparate servite rapid, pentru toate gusturile. Gyros, hamburger, aripioare picante, dar și preparate vegetariene care te vor face să te întorci!

Fast Food Mcneil folosește doar carne proaspătă, necongelată, fără a face rabat de la calitatea ingredientelor folosite în preparate. Același gust care te-a cucerit din prima clipă îl vei regăsi de fiecare dată!

Sosul tartar din preparatele McNeil este compus dintr-o rețetă proprie unică, atent construită, care ne deosebește de orice alt fast food.  În meniul variat, găsești și specialitatea casei, și anume gyrosul. Garantăm: cel mai bun gyros din Oradea îl găsești la noi. Vei putea să ne faci o vizită la orice oră, deoarece programul nostru, după cum v-am obișnuit, este non-stop.

Fast Food Mcneil…. În curând și în Cartierul Nufărul, unde vei găsi toate preparatele noastre, la aceeași calitate și gust!

Alte locații

⭐ McNeil Rogerius – str. Corneliu Coposu, nr. 16

⭐ McNeil Centru – str. Republicii, nr. 31 (vis a vis de Evidența Populației)

⭐ McNeil Băile Felix – str. Primaverii (pe platou comercial)

Date de contact:

Facebook: Fast food McNeil

Comenzi online:  We-Shop: goo.gl/DJUMrQ