Tractări auto non stop în Oradea și Bihor – cele mai bune prețuri

de |

Tractări auto non stop în Oradea și Bihor – cele mai bune prețuri

Ai rămas cu mașina în mijlocul străzii, departe de casă sau un service auto? Nu te îngrijora! Apelează la serviciile de tractări auto Adi Ardeleanu. Intervenții prompte de tractări auto non stop în Oradea și Bihor, la cele mai bune prețuri.
Adi Ardeleanu oferă servicii de tractare auto în Oradea și Bihor non stop, cu experiență de câțiva ani în acest domeniu.

Atunci când autovehiculul dumneavoastră a fost implicat într-un accident rutier sau când acesta se află în imposibilitatea de a se deplasa, puteți apela cu încredere la Adi Ardeleanu pentru ca mașina dumneavoastră să ajungă în siguranță acasă sau la un service auto. Rapiditatea și promptitudinea serviciilor sale, cât și experiența în domeniu sunt caracteristici care și-au spus cuvântul în domeniul tractărilor auto.

Serviciile de tractări auto intern și internațional sunt efectuate cu un autoturism 4X4, Hyundai Santa Fe cu platformă. Un avantaj important este că autoturismul folosit pentru tractări este spațios, și are 4 locuri disponibile pe lângă cel al șoferului. Astfel, vor putea fi transportați și pasagerii din mașina care trebuie tractată, oferind un plus în rezolvarea problemei.

Cea mai eficienta soluție atunci când întâmpinați un eveniment rutier, aveți o problema cu mașina, ați rămas fără combustibil sau ați avut un eveniment neplăcut în trafic: tractări auto Adi Ardeleanu.
Contactați-l cu încredere, indiferent de anotimp sau condițiile meteo, la orice oră din zi sau din noapte!

Date de contact:
Facebook: Adi Ardeleanu
Telefon: 0740 170 724