Târgul de Crăciun Oradea – 5 motive să nu-l ratezi!

de |

Târgul de Crăciun Oradea – 5 motive să nu-l ratezi!

În ultimii ani, Târgurile de Crăciun au devenit o tradiție în multe orașe din țară, iar Oradea nu face excepție. An de an, la sfârșitul lunii noiembrie, Piața Unirii din inima orașului Oradea se îmbracă în haine de sărbătoare. Mii de beculețe și decorațiuni luminoase de tot felul învăluie totul în atmosfera caldă a sărbătorilor de iarnă. Iată cinci motive pentru care îți recomandăm să treci pragul târgului orădean:

  1. Aromele de sărbători te îmbie la tot pasul din căsuțele desprinse parcă din poveștile copilăriei

Magia Crăciunului e prezentă și în preparatele ce vor satisface toate gusturile. Pentru o seară alături de prieteni, vă așteaptă bunătăți tradiționale și nu numai, deserturi și gustări variate. Bineînțeles, nu lipsesc micii aburinzi sau kurtos-ul nins cu nucă din belșug.

  1. Muzica răsună în fiecare seară

Recitalurile de colinde, dar și reprezentațiile artiștilor în vogă încălzesc sufletele celor prezenți prin buna dispoziție pe care o emană. Astfel, fiecare seară aduce ceva nou și surprinzător pe scena amplasată aici special pentru această perioadă de basm.

  1. Nu ai cum să rămâi în pană de idei pentru cadourile celor dragi

Aici găsești de toate: decorațiuni lucrate manual, produse tradiționale, dulcuri, suveniruri sau obiecte vestimentare. Cu singuranță vei afla ceva ce să se transforme în cadoul de Crăciun ideal al cuiva drag!

  1. Atelierele tematice și caruselele sunt gata să îi primească favoriții Moșului, copiii

Nici cei mici nu se vor plictisi, deoarece îi așteaptă atelierele cu tematică de Crăciun, unde își pot pune în valoare creativitatea și aptitudinile meșteșugind decorațiuni. Trenulețul și caruselul le vor oferi clipe magice, făcându-i să se simtă personaje în propria poveste, chiar la ei acasă.

  1. Atmosfera de sărbătoare e molipsitoare… mai ales cu patinele puse!

Pune-ți patinele și vino la patinoar! Fii fără frică, se învață ușor, iar distracția e garantată alături de prieteni, pe gheață.

Așa este iarna la Oradea, chiar și când nu e zăpadă. În Piața Unirii, la Târgul de Crăciun Oradea, ninge cu bucurie și cu zâmbete. Dacă deja ne-ai vizitat, spune-ne ce ți-a plăcut cel mai mult!

Foto: Micorici Răzvan