Tânără artistă, studentă în Oradea, premiată la Paris

de |

Tânără artistă, studentă în Oradea, premiată la Paris.

O tânără studentă în Oradea la Facultatea de Arte Vizuale a fost premiată la Paris, în  cadrul unei expoziții. Alice Condurache a obținut un premiu special la această expoziție, iar în urma acestui premiu va fi singura reprezentantă a României care va avea lucrările expuse la Barcelona, anul viitor, când se va desfășura o altă expoziție.

Tânăra artistă este din Botoșani, și este studentă în anul II. Trei dintre tablourile ei care au fost expuse în Paris au fost alese  dintre 1.600 de picturi care aparțineau diferitor artiști din întreaga Europă. Unul dintre tablourile studentei a fost achiziționat după expoziția din Franța.

„Când am auzit că am fost acceptată, parcă nu mi-a venit să cred. Am fost până la urmă cea mai tânără expozantă şi din România, a fost un lucru incredibil pentru mine”, a spus Alice.

Una dintre lucrările la care se concentrează în prezent Alice Condurache, este un tablou care reprezintă acoperişul Casei Sofian, clădire art-nouveau. În planurile ei de viitor ale tinerei sunt studiile la Şcoala Naţională Superioară de Arte Frumoase Paris, iar ulterior deschiderea unei case de design.

Sursă informații și foto: digi24.ro