Ai nevoie de inspirație în alegerea mobilierului pentru living? Alege scaune și coltare elegante!

de |

Ai nevoie de inspirație în alegerea mobilierului pentru living? Alege scaune și coltare elegante!

Livingul este zona magică din locuința ta, pentru că acesta este locul în care petreci clipe prețioase alături de familie și de prieteni, te relaxezi după o zi lungă și dorești să te bucuri din plin de toate acestea.

Mobilierul pe care îl alegi pentru decorul livingului are un rol esențial în crearea unei atmosfere cu adevărat primitoare, a unei atmosfere confortabile și pline de stil și eleganță. Iată câteva dintre ideile care te vor inspira în alegerile pe care le vei face în acest sens.

Alege o canapea modernă pentru un living cu decor contemporan

Canapelele cu linii curate și cu finisaje moderne vor completa în mod perfect un living contemporan, iar cele extensibile sau modulare ori unul dintre modelele preferate de coltare living vor adăuga funcționalitate spațiului și vor oferi posibilitatea de a personaliza spațiul în funcție de nevoile sau de preferințele pe care le ai. 

Optează pentru modelele cu tapițerie bogată și cu detalii rafinate dacă dorești să creezi un decor clasic și elegant și optează pentru culori calde precum maro sau burgundy dacă dorești să adaugi căldură și rafinament acestei încăperi.

Fotolii și scaune versatile pentru momente de relaxare

Un fotoliu confortabil într-un colț preferat al livingului îți va oferi șansa de a crea un spațiu de relaxare dedicat. Optează pentru fotoliile cu design atractiv, pentru cele cu perne moi, care să te invite la momente de liniște și relaxare deplină.

Pentru un living deschis cu zona de dining, vei avea nevoie de scaune living bine alese, care să se încadreze în stilul general al încăperii. Scaunele din lemn masiv sau cele cu tapițerie de calitate vor adăuga eleganța și confortul dorit în zona de dining și vor completa în mod armonios decorul livingului.

Măsuța de cafea, atracția principală a livingului

O masă de cafea potrivită stilului livingului tău va adăuga un plus de originalitate și eleganță acestei încăperi. Să nu uităm și de aspectul practic și funcțional al acesteia, fiind piesa de mobilier care îți poate transforma momentele petrecute în fața unei cești de cafea în unele perfecte. Aceasta poate fi prevăzută inclusiv cu spații de depozitare, fiind și practică în același timp.

Pentru un plus de ordine și pentru un aspect estetic plăcut, este ideal ca piesele de mobilier din living să fie prevăzute cu spațiu de depozitare – poți alege o bibliotecă cu spațiu pentru televizor și cu sertare, dar și cu spații de depozitare deschise, aceasta fiind ideală pentru depozitarea cărților, a obiectelor de decor și nu numai.

Mobilierul pentru living joacă, astfel, un rol esențial atât în crearea unui spațiu plin de farmec și inspirație, cât și în crearea unui spațiu funcțional și practic în care domnește ordinea.