Sarea Maldon de la Ecotravio

de |

Sarea Maldon de la Ecotravio.

Sarea a câștigat o reputaţie proastă în ultimii ani, dar consumul moderat al acestui condiment, este de fapt crucial pentru o sănătate bună. Pentru a asigura organismului un aport de sare potrivit, este necesar să folosim în mâncărurile gătite o sare cât mai puțin procesată. În ajutorul nostru vin cei de la Ecotravio, care sunt specilizați în produse naturale, ei fiind și distribuitori oficiali ai mărcii Sarea Maldon.

Ce este Sarea Maldon?

Sarea Maldon este obținută prin filtrarea și fierberea apei de mare. Astfel se îndepărtează toate impuritățile și apoi se încălzește până când sarea se cristalizează.  Rezultatul constă în  cristale pure și clare. Cel mai important lucru îl reprezintă lipsa procesării condimentului.

Această sare este potrivită pentru orice tip de  gătit. Este considerată a fi o sare bună de „finisare” care oferă o aromă ușoară  și delicată, dar și în timpul gătirii mâncării.

Sarea Maldon este apreciată de către bucătari de renume din întreaga lume, dar și de către simpli oameni pasionați de gătit.

Textura delicată a cristalelor de sare de mare și o aromă curată, fac diferența. Nu rămâne niciun gust amar în urmă, ca și în cazul altor săruri. În schimb,  oferă o prospețime care îmbunătățește savoarea tuturor alimentelor folosite.

Prin intermediul Ecotravio, al căror scop principal este să ofere produse alimentare sănătoase, puteți și voi beneficia de acest condiment neprocesat care oferă o aromă deosebită preparatelor.

Fie că o veți folosi pentru salate, supe, sau fripturi, sarea Maldon de la Ecotravio, garantează să ofere organismului dumneavoastră procentul de sare necesar pentru o bună funcționare. În același timp, Ecotravio are cele mai mici prețuri de pe piață pentru acest condiment. Astfel, îl face accesbil oricărui gurmand, bucătar de profesie sau gospodine.

 

Date de contact