Revelion 2018 -O seară fabuloasă la Armonia Venue!

de |

Revelion 2018 -O seară fabuloasă la Armonia Venue!

Se apropie cu pași repezi primul Revelion la Armonia Venue! Vă invităm să petreceți o seară fabuloasă, plină de strălucire și momente-surpriză. Distracția va fi asigurată de Calin Geambasu Band și Picky & The Band, în timp ce meniul a fost creat special pentru noaptea dintre ani de către Head Chef-ul casei, Ionuț Lupu.

Meniul include 7 feluri de mâncare (amuse bouche, gustare rece, gustare caldă, două feluri de bază, fel final și desert), respectiv băuturi alcoolice și non-alcoolice.

De la blues-uri la melodii antrenante, de la oldies but goldies până la cele mai fredonate cântece din topurile actuale, la #Revelion2018 vom încinge ringul și vom trece prin toate genurile muzicale. Invitați speciali: Gabriel Cove | Călin Geambașu Band | Picky and The Band.

Va fi o seară memorabilă, care ne va da energie pentru întreg anul viitor! Nu uita să te înscrii din timp, locurile sunt limitate: https://goo.gl/forms/5yV5swZEEbnQugpl1

Prețul unui bilet este de 450 de lei.

Poate fi plătit integral în momentul achiziționării sau în două tranșe, de 250 lei, respectiv 200 de lei. În cazul în care se achită în două tranșe, prima dintre ele garantează rezervarea fermă a locului, urmând ca biletul fizic să fie primit în momentul plății integrale, care nu trebuie să aibă loc mai târziu de 21 decembrie 2017.

Informații și rezervări:
? 0720 144 061 | ✉ [email protected] | https://goo.gl/forms/5yV5swZEEbnQugpl1