Restaurantul Better Food îți aduce mâncarea la mașină!

de |

Restaurantul Better Food îți aduce mâncarea la mașină!

Începând cu luna februarie oferim serviciul de servire la mașină! Știm că timpul este tot mai pretios, locurile de parcare sunt tot mai puține, iar restaurantul nostru Better Food – Better Life se află pe o stradă intens circulată. (Str.Ady Endre, nr 41.) Am făcut totul mai ușor pentru ca dumneavoastră și familia dumneavoastră să vă bucurați de ofertele noastre delicioase!

Plasarea comenzii este foarte simplă: sunați înainte cu minim 30 de minute, plasați comanda, ne furnizați o descriere a vehiculului dvs. și gata. Când ajungeți, noi vom veni cu comanda la mașina dumneavoastră – este atât de ușor! Ca întotdeauna, mâncarea noastră este sănătoasă, proaspătă și făcută la comandă, exact cum vă place. Și, veți primi același serviciu minunat și atent de la personalul nostru prietenos.

Oferta  de prânz în care îți aducem mâncarea la mașină, este valabilă de la 11:00 la 15:30. Telefon comenzi: 0736244505

Pentru cei care sunt matinali și îți doresc un mic dejun care să le asigure energia întreaga zi avem o ofertă super avantajoasă, la prețul de 10 RON!

Oferta de mic dejun se desfășoară între orele 7:30 – 10:00. Aceasta cuprinde:  o cafea, oricare dintre cafelele din meniu, espresso, cappuccino, latte macchiato, cafea cu lapte, și un croissant cu salam picant, prosciutto cotto, speck, prosciutto crudo, sau varianta lor vegetariană.

Meniul Better Food pentru oferta de mic dejun to go vă va lăsa gura apă:

Luni: Puteți alege între un croissant cu salam picant, maioneză, salată verde, roşii   sau croissant vegetarian cu mozzarella, roşii, pesto, rucola.
Marţi: Aveți posibilitatea de a opta pentru un croissant cu ton , maioneză, ou, rucola ori croissant vegetarian cu roşii deshidratate, ciuperci, rucola.
Oferta de miercuri vă aduce la mașină: Croissant cu speck , maioneză, caşcaval sau croissant vegetarian cu mozzarella, roşii, pesto, și rucola.
Joi: Croissant cu prosciutto cotto, cremă de brânză Philadelphia, rucola  sau  Croissant vegetarian cu roşii deshidratate, ciuperci, rucola.
Vineri:  Croissant cu salam picant, maioneză, salată verde, roşii   ori  croissant-ul vegetarian cu mozzarella, roşii, pesto, rucola.

Pentru oferta de mic dejun to go trebuie să sunați cu minim 15 minute înainte.  Telefon: 0736244505